Auto używane
z gwarancją!

Opinie klientów

Renault Espace

Gdy powiększyła się rodzina, usadzenie trójki dzieci w fotelikach na tylnych siedzeniach samochodu stało się wyzwaniem. Rozpocząłem poszukiwania auta, w którym wygodnie podróżować będzie pięcioosobowa rodzina, a w bagażniku oprócz wózka dla dziecka zmieszczę również bagaże. Po przeanalizowaniu marek wybór padł na Renault Grand Espace z uwagi na wielkość oraz stosunek jakości do ceny. Interesował mnie model w wersji wyposażenia Initiale Paris ze względu m.in. na pamięć foteli istotną z punktu widzenia częstego przesiadania się z moją żoną za kierownicą, a także innych udogodnień, które posiadałem w poprzednim aucie, a do których człowiek szybko się przyzwyczaja. Trzymiesięczne poszukiwania zwieńczyłem udaną transakcją zakupu w komisie LukasCAR, specjalizującym się w sprzedaży Espace’ów. Cen
Dane kupującego:
Piotr


05-119 Legionowo

Dodano: 24/01/2018
thumb_IMG_0750

RENAULT ESPACE

Witam.Moja firma dostarcza części samochodowe do Mariusza od wielu lat.Rzetelny i konkretny gość.Jestem szczęśliwym posiadaczem "espasito" zakupionym w jego komisie od 1,5 roku.Myślę że,nasza współpraca będzie trwała wiele lat.Jego komis jest prowadzony na bardzo wysokim poziomie i zawsze będę polecał swoim znajomym zakupy w jego firmie.Trwaj wiecznie.Pozdrowienia
Dane kupującego:
OLICAR GRZEGORZ KOŁODZIEJ


05-200 WOŁOMIN

Dodano: 28/01/2018
thumb_IMG_20180201_183541

Renault Espace IV 2.0T

W LucasCar miałem obejrzeć konkrene auto, jednak po przeliczeniu kosztów eksploatacji i wad posiadania panoramy, obejrzałem inny egzemplarz 2.0T z 2006r z automatyczną skrzynią. Dość długo byłem niezdecydowany. Sporo jeździliśmy po mieście i diagnostyka, która zrobił przy nas by przekonać do stanu auta. Obsługa na naprawdę najwyższym poziomie. Przekonał mnie do auta po dość długim czasie, ale nie męcząc d...e jak typowy "Mirek handlarz". Rzeczowe, konkretne argumenty. Wiedza ich na temat marki bardzo duża. Znają te auta i potrafią doradzić bez wciskania na siłę. Dostałem 15 miesięcy gwarancji (na jej temat wypowiem sie w razie potrzeby skorzystania, jednak mam nadzieję, że nie będzie potrzeby) i wiele więcej. Polecam!
Dane kupującego:
Daniel


71-502 Szczecin

Dodano: 01/02/2018
thumb_019

Renault VelSatis

Witajcie, dokonałem zakupu wspomnianego wyżej VelSatis'a i jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Prezentacja na Allegro tego samochodu i oglądnięcie go w rzeczywistości potwierdziły rzetelność i uczciwość sprzedawcy, Pierwszy raz tak profesjonalnie zostaliśmy potraktowani w autokomisie. Właściciel szanuje swój biznes a więc i na równi z tym Klienta oraz dba o jego zadowolenie. Chociaż mam świadomość, że moja opinia jest subiektywna, to z miłą chęcią dokonałbym kolejnego zakupu w tak dobrze zorganizowanej, uważnej, rodzinnej i co również jest ważne polskiej firmie.
Dane kupującego:
Tomasz Kuchalski


11-400 Ketrzyn

Dodano: 06/03/2018

Renault Grand Espace 2.0 dCi

Bardzo profesjonalny sprzedawca. Po długim poszukiwaniu auta zdecydowałem się na zakup u p.Mariusza. Atuty: - szczerość, - rzetelność, - pozytywna historia kupujących, - miła obsługa. Polecam sprzedawcę.
Dane kupującego:
Arek Woźniak


10-691 Olsztyn

Dodano: 13/05/2018

Renault Grand Espace

Sprzedawca ujął nas troską i dbałością o klienta. Doceniamy wszystkie rady, które bardzo pomogły nam w wyborze tego właściwego. Prawdziwy specjalista, nie żaden krętacz i naciągacz. Uczciwy i szczery. Dziękujemy bardzo i polecamy innym kupującym.
Dane kupującego:
Marzena Woźniak


10-691 Olsztyn

Dodano: 14/05/2018
thumb_036

Grand Espace

Witam, w styczniu kupiłem w Lukas Car Grand Espace. Opinię wystawiam dopiero teraz gdyż chciałem sprawdzic jakośc auta. Muszę z wielką radością przyznac, że auto jest w bardzo dobrym stanie. Pan Mariusz to bardzo uczciwy sprzedawca a nie "handlarz". Do dzisiaj jest bardzo pomocny korzystam z Jego porad. Wszystkim bardzo polecam to miejsce - z Lukas Car nie wyjedzie nie sprawne auto.
Dane kupującego:
Adam


05-420 Józefów

Dodano: 25/06/2018

RENAULT ESPACE

Wraz z mężem jakoś nigdy nie mieliśmy zaufania do komisów sprzedających samochody. Do odwiedzenia firmy Pana Mariusza przekonały nas opinie klientów na fb i w internecie i nie zawiedliśmy się. Pełen profesjonalizm oraz życzliwość Pana Mariusza od razu wzbudziły nasze zaufanie. Już na pierwszym spotkaniu byliśmy w stanie wybrać samochód, który nas zainteresował. To co dodatkowo zaskoczyło nas bardzo pozytywnie to fakt, że za nim odebraliśmy samochód przeszedł on gruntowny przegląd, zostały w nim usunięte wszelkie usterki oraz wymieniono kilka części. Nie pozostało nam nic innego jak tylko nim jeździć. Szczerze polecam firmę Pana Mariusza, gdzie od pierwszego spotkania do momentu finalizacji zakupu, jak i poźniej w razie pytań otrzymamy kompleksową i fachową obsługę. Już dzisiaj z mężem wiem
Dane kupującego:
Dorota


05-500 Józefosław

Dodano: 08/07/2018
allegro
otomoto


Auto na zamówienie

Skontaktuj się z nami

Napisz do nas

Masz pytania? Skontaktuj się z nami!

Lukascar
Lukas Car
Mariusz Szygoski

ul. Żyzna 26, 09-410 Płock
NIP 774 282 73 42
Dołącz do nas fb
telefon+48 791 791 571
Wszelkie prawa zastrzeżone © Lukascar

Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w pamięci Twojego urządzenia. Zobacz szczegółowe informacje jak zarządzać plikami cookies. Polityka plików cookies.